Extra / Service

Internet

Vila do Ouro heeft gratis internet. In de lounge staat een computer waar iedereen gebruik van kan maken. Alle appartementen en de studio's hebben een ontvangst op het wireless netwerk van Vila do Ouro. Men kan makkelijk inloggen en onbeperkt internetten. De bungalows hebben geen ontvangst. De gasten die in de bungalows verblijven kunnen met hun laptops of telefoons in de lounge of op het zwembadterras op het wireless netwerk.

Nederlandse Tv

Alle accommodaties hebben een sateliet ontvanger met vele buitenlandse kanalen. Alleen het Nederlandstalige kanaal BVN (Beste van Vlaanderen en Nederland) is gratis te ontvangen. Vila do Ouro heeft TV-kaarten te huur waarmee u alle gangbare Nederlandse familie-zenders kunt ontvangen (Ned 1, 2, 3, RTL 4, 5 , 7, 8, SBS 6, Veronica, Net 5, Discovery Channel, NGC, Animal Planet, TMF etc) De TV kaart wordt verhuurd voor 15 euro per week. U kunt de kaart reeds bij ons reserveren. We hebben maar beperkt kaarten te huur.

Strandlakens

Voor 5 euro per strandlaken per verblijf verhuurt Vila do Ouro strandlakens. Dat scheelt weer in het aantal kilo's wat u in de koffer moet meenemen!U kunt de strandlakens bij ons reserveren en wij zullen ervoor zorgen dat deze in de accommodatie liggen bij uw aankomst.

Wasservice

Vila do OUro heeft een wasservice. Voor 10,00 euro per wastrommel wordt u was gewassen en gedroogd. Strijken is 2,50 euro extra en waslijndrogen is ook 2,50 euro extra.

Baby Package 'DeLuxo'

Naast het babybedje en kinderstoel, heeft het babypackage 'DeLuxo' een babybadje, commode, potje, luieremmer, draadloze babyphone, nachtlampje en zonnebeschermers voor in de auto. Het babypackage 'DeLuxo' hebben we beperkt op voorraad. Voor 35 euro per verblijf kunt u gebruik maken van dit pakket.

Tennis

Vila do Ouro heeft een hardcore tennisbaan. De baan is gratis te gebruiken voor alle gasten van Vila do Ouro en de villa. Op de baan hebben we tennisrackets en oude ballen. We verhuren ook kwalitatief betere rackets voor 10 euro per racket per verblijf. We verkopen tennisballen voor 6,50 euro per blik (3 ballen).

Autohuur

Vila do Ouro werkt samen met een goede en betrouwbare lokale autoverhuurder genaamd NICE TRIP RENT A CAR. Goede service, uitstekende auto's en veel gemak met het ophalen en afleveren van de auto. Onder het kopje 'autoverhuur' vindt u meer informatie.

Huisartsen Kliniek

Mocht u onverhoopt een huisarts nodig hebben, dan kunt u terecht bij de International Health Centres in Albufeira. Indien nodig dan kan de dokter ook op Vila do Ouro komen.

OppasService

Mocht u een avondje uit willen, dan kunnen wij een oppas voor uw kinderen regelen. De oppas spreekt alleen Portugees, maar ook de taal van de kinderen. De oppas is 6 euro per uur.

Matrasreiniging

Als één van de weinige gastverblijven in Europa doet Vila do Ouro aan matrasreiniging. Na elk verblijf worden de matrassen gereinigd van bacteriën, mijten, uitwerpselen van mijten, virussen, geuren e.d. Dit doen we om iedereen echt een schoon bed te geven. Daarnaast is het ter voorkoming van allergiën. Één maal per jaar worden de matrassen machinaal gereinigd. Zie http://www.neven-matrasreiniging.nl/ voor meer informatie.

Eco

Vila do Ouro probeert zo ecologisch mogelijk te zijn en elk jaar brengen we verbeteringen aan. Al onze lichtbronnen bestaan uit spaarlampen of led-verlichting. Het rioolwater wordt opgevangen, compleet gerecycled en hergebruikt voor de tuin. Vlakbij Vila do Ouro bevinden zich containers om het afval te scheiden. Daarnaast geven we ook geen informatie over toeristische activiteiten waarbij dieren worden mishandeld. Denk hierbij aan stierenvechten en illegale zeevisserijen.