Vila do Ouro is een perfecte vakantieplek voor u en uw kinderen

Vila do Ouro is een kleinschalig vakantiepark waar privacy en kindvriendelijk prima samengaan. Het park is veilig en het gehele terrein is ommuurd/omheind.

Kinderzwembad

Voor onze jongste gasten hebben we een kinderzwembad met verschillende diepten. Babies en kinderen kunnen hier makkelijk in spelen en leren zwemmen. Ons grote zwembad (10 x 4 x 1.7m) is alleen voor geoefende zwemmers. Er wordt zout water voor de zwembaden gebruikt, maar in hoogzomer moeten we af en toe kunstmatig chloor toevoegen.

Tennisbaan

Op de tennisbaan van Vila do Ouro kunnen uw kinderen in alle rust een balletje leren slaan. De tennisbaan is gratis te gebruiken en rackets zijn bij ons te leen.

Speeltuin

Vila do Ouro heeft een speeltuintje met een wip-wap, klimrek, schommels, glijbaan en wipkip.

Kinderbedjes En Kinderstoelen

Reizen met babies vraagt extra voorbereidingen. We hebben op Vila do Ouro kinderbedjes en kinderstoelen te huur. Natuurlijk slapen de kleine kindjes op Vila do Ouro ook op een schoon en gereinigd matras. U kunt bij uw boeking aangeven of u een kinderbedje wilt huren.

De Stranden

De Algarve heeft veel prachtige stranden waarvan een aantal ideaal zijn voor kinderen. Er zijn zand- en rots stranden, maar elk strand heeft zijn eigen charme en prachtige omgeving. Ongeveer 15 minuten rijden van Vila do Ouro zijn er 2 prachtige kindvriendelijke stranden: Praia Sao Rafael en Praia de Galé. Elk strand heeft sanitair en een eigen restaurant waar u kunt genieten van heerlijk Portugees eten. Van gegrilde vis tot een zalige salade. Iedere accommodatie van Vila do Ouro is voorzien van ‘Vila do Ouro’s Gouden Gids’ met een perfecte beschrijving van de beste en meest kindvriendelijke stranden in de buurt.

Oppas Service

Wilt u een avondje erop uit zonder de kinderen? Geen problem! Vila do Ouro kan een oppasdame regelen voor de avonden (na 19.00 uur). De oppas komt naar Vila do Ouro en zal met uw kinderen in uw accommodatie verblijven, totdat u weer terug bent.

 

Portugal, een kindvriendelijk land!

Portugezen zijn dol op kinderen en zullen dat ook altijd laten merken. Uw kinderen kunt u gerust meenemen naar een restaurant.