De Lounge

De lounge van Vila do Ouro is voor al onze gasten te gebruiken en is bedoeld voor recreatief gebruik.

 

Televisie:

De TV in de lounge heeft een breed aanbod van kanalen. De gangbare Nederlandse familie zenders zijn op deze TV te ontvangen. Belangrijke sportevenementen zoals voetbal, tennis en wielrennen worden hier vaak gezamelijk bekeken, maar ook programma's zoals X-factor worden hier soms gezamelijk door onze jonge gasten bekeken.

Bibliotheek:

Houdt u meer van lezen? In onze lounge hebben we een flinke boekenkast met leesboeken en we hebben een leestafel met magazines.

Gezinsspelen:

De lounge heeft ook wat gezinsspelletjes zoals Ganzenbord, Yathzee of kaartspelletjes etc.. Hier kan iedereen gebruik van maken om gezellig in de schaduw een spelletje te doen.

Piano:

De piano in de lounge is uitsluitend voor geoefende spelers en natuurlijk mag de piano alleen gebruikt worden op geschikte tijden.

Internet:

In de binnen- en buitenwoonkamer van Vila do Ouro kunt u gratis gebruik maken van het wifi network. Er is geen printer aanwezig!

Toeristische Informatie:

Bij de entree van lounge hebben we flink veel informatie over diverse activiteiten op land, water en in de lucht, excursies, spa- en massagesalons, water- en pretparken en dierentuinen. Een gedetailleerde kaart naast de internet corner helpt ook bij het plannen van  uw dagtrip. (Deze kaart is ook  op Vila do Ouro te koop).