Nieuws & Aankondigingen van Vila do Ouro

 • VERWARMD ZWEMBAD IN APRIL, MEI & OKTOBERIngevoegd op: dinsdag 3 december 2013

  De zwembaden van Vila do Ouro zijn behoorlijk ecologisch; het verwarmsysteem is ecologisch met behulp van zonnepanelen en een ionisator. Het pomp- en filtersysteem werkt geheel op de zon. In mei kunnen we ongeveer rekenen op een watertemperatuur van 24ºC - 26ºC. De overige zomermaanden hebben geen verwarming nodig, omdat de gemiddelde watertemperatuur sowieso op de 28ºC ligt.

  Zwemmen in een onverwarmd zwembad in de maanden april, mei en oktober kun je in de Algarve vergeten. Ze zijn simpelweg te koud om het leuk te hebben. 

 • ECOLOGISCH OP VAKANTIEIngevoegd op: dinsdag 4 december 2012

  Vila do Ouro vaart een ecologische koers. Wij proberen om een verblijf op Vila do Ouro zo min mogelijk belastend voor het milieu te laten zijn. Al onze accommodaties krijgen warm water vanuit zonnepanelen, al het sanitair water wordt gerecycled en hergebruikt voor de tuin, er worden waterbesparende filters en douchekoppen gebruikt, al het afval wordt gescheiden, onze schoonmaakprodukten zijn vrijwel allemaal milieuvriendelijk en natuurlijk bestaat onze verlichting uit spaar- of ledlampen. Electrische apparaten die we moeten vervangen, proberen we altijd te vervangen voor een AA+ apparaat. Onze zwembaden werken gedurende de dag op zonne-energie en ook het zwembadverwarmingssysteem werkt op zonne-energie en een ionisator warmtewisselaar. We blijven bezig om het energiegebruik te verkleinen, zonder aan luxe in te boeten. 

 • FACEBOOK VILA DO OUROIngevoegd op: donderdag 3 november 2011

  Vila do Ouro heeft ook een Facebook account, zodat men ons ook op Facebook kan volgen. De blog wordt reglmatig geplaatst en af en toe verschijnen er ook extra foto's of filmpjes van leuke dingen van Vila do Ouro en leuke onderwerpen over de Algarve. Klik op de link boven de taalkeuzes om direct naar de facebook page van Vila do Ouro te gaan.