Nieuws & Aankondigingen van Vila do Ouro

 • NIEUWE BADKAMERS APARTEMENTENIngevoegd op: woensdag 26 april 2017

  Alle 4 de appartementen hebben nieuwe badkamers. De oude badkamers hebben we compleet wegebroken tot de leidingen aan toe. We hebben alles vervangen. Het doel was om een betere, makkelijk te onderhouden en praktische badkamer te creeeren. Dat is gelukt! Het bad hebben we weggelaten en ook de douchecabine is verwijderd. Er is nu een regendouche gelijkvloers met de rest van de badkamer gekomen. Deze douche is slechts door een muurtje gescheiden van de rest van de badkamer. Nieuw is de fohn aan de muur en de dubbele wastafels voor de 6 persoons appartementen. De eerste gasten hebben al laten weten dat het een super lekkere douche is.

 • NIEUWE MATRASSEN APPARTEMENTENIngevoegd op: woensdag 26 april 2017

  Alle appartementen van Vila do Ouro hebben sinds het seizoen van 2017 nieuwe matrassen voor de tweepersoons bedden. We hebben gekozen voor een medium hard matras. Niet te hard, niet te zacht, om zo de meeste gasten tevreden te krijgen. Alle matrassen hebben we zelf getest en ze liggen heerlijk, Ook de eerste reacties van de gasten die reeds bij ons zijn geweest, zijn zeer lovend. De matrassen zijn in Porto gemaakt.

 • ZOOVER AWARD 2016Ingevoegd op: dinsdag 4 oktober 2016

  De Zoover Award 2016 van de categorie 'Beste Vakantiepark van Portugal' ging dit jaar naar Vila do Ouro. Deze Award hebben we al vaker mogen ontvangen. We zijn er blij mee! Momenteel zijn we al weer bezig met de voorbereidingen voor 2017, zodat de volgende zomer ook weer een heerlijk seizoen wordt. Tot ziens op Vila do Ouro!!
 • VERWARMD ZWEMBAD IN APRIL, MEI & OKTOBERIngevoegd op: dinsdag 3 december 2013

  De zwembaden van Vila do Ouro zijn behoorlijk ecologisch; het verwarmsysteem is ecologisch met behulp van zonnepanelen en een ionisator. Het pomp- en filtersysteem werkt geheel op de zon. In mei kunnen we ongeveer rekenen op een watertemperatuur van 24ºC - 26ºC. De overige zomermaanden hebben geen verwarming nodig, omdat de gemiddelde watertemperatuur sowieso op de 28ºC ligt.

  Zwemmen in een onverwarmd zwembad in de maanden april, mei en oktober kun je in de Algarve vergeten. Ze zijn simpelweg te koud om het leuk te hebben. 

 • ECOLOGISCH OP VAKANTIEIngevoegd op: dinsdag 4 december 2012

  Vila do Ouro vaart een ecologische koers. Wij proberen om een verblijf op Vila do Ouro zo min mogelijk belastend voor het milieu te laten zijn. Al onze accommodaties krijgen warm water vanuit zonnepanelen, al het sanitair water wordt gerecycled en hergebruikt voor de tuin, er worden waterbesparende filters en douchekoppen gebruikt, al het afval wordt gescheiden, onze schoonmaakprodukten zijn vrijwel allemaal milieuvriendelijk en natuurlijk bestaat onze verlichting uit spaar- of ledlampen. Electrische apparaten die we moeten vervangen, proberen we altijd te vervangen voor een AA+ apparaat. Onze zwembaden werken gedurende de dag op zonne-energie en ook het zwembadverwarmingssysteem werkt op zonne-energie en een ionisator warmtewisselaar. We blijven bezig om het energiegebruik te verkleinen, zonder aan luxe in te boeten.